Η Detectamet είναι η κορυφαία εταιρεία στον κόσμο, στην παραγωγή και διανομή ανιχνεύσιμων ειδών, εργαλείων και εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται από τις βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 και έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001: 20. Από την ίδρυσή της προσφέρει καινοτομία, ενθουσιασμό και προνοητικότητα και πλέον στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται περισσότερα από 130 προϊόντα με κατηγορίες που έχουν αναπτυχθεί για να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου μόλυνσης των προϊόντων.

 

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η προμήθεια προϊόντων τα οποία είναι ανιχνεύσιμα από X-RAY και Ανιχνευτές Μετάλλων, φέρνοντας τόσο χρησιμοποιημένες όσο και δοκιμασμένες ιδέες στην αγορά, καθώς επίσης και η συνεχή ανάπτυξη νέων και καινοτόμων λύσεων. Η προνοητικότητα και οι προσπάθειες των Ιδρυτών, οδήγησαν σε ένα έντονο πρόγραμμα ανάπτυξης νέων προϊόντων και πλέον η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες. Η Detectamet λαμβάνει μέρος σε όλο και περισσότερες διεθνείς εκθέσεις.

 

Με τη φήμη που την συνοδεύει για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, η Detectamet παραμένει ανοιχτή να συζητήσει τις ειδικές ανάγκες των πελατών της, για προϊόντα που ικανοποιούν μια μοναδική ανάγκη και πρέπει να είναι ανιχνεύσιμα.


TOP